Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Οταν η μουσική φοβίζει τους δολοφόνους...


Ήταν μια συνηθισμένη Παρασκευή και 13, σε μια Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.
Μια παρασκευή που σημαίνει τέλος της βδομάδας, ο κόσμος χαλαρά βγαίνει για μια βόλτα...ότι πρέπει για να περάσει ευχάριστα μια ζόρικη βδομάδα που τελειώνει!!!

Ο κόσμος γεμίζει τον συναυλιακό χώρο όπου οι Eagles of Death Metal θα παρουσιάζουν τον νέο δίσκος τους με τίτλο Zipper Down.

Χαρούμενες φάτσες, φίλοι και ζευγάρια θα δούνε και θα ακούσουν την αγαπημένη τους μουσική...μέχρι που ξαφνικά και εν μέσο του κονσέρτου δύο μαυροφορεμένοι σκοτεινοί τύποι, θα μπούν εντός με σκοπό να σκοτώσουν για τον δικό τους Θεό!!!

Η μουσική λοιπόν φοβίζει...χιλιάδες σφαίρες πέσαν, κόσμος φοβισμένος φεύγει από το Bataclan που μετατρέπεται σε πεδίο κάποια σύρραξης!!!

Ο εφιάλτης επιστρέφει και χτυπιέται μια συναυλία,όπου ο κόσμος πήγε να ξεσκάσει και να απολαύσει την μουσική του.

H rock κοινότητα σοκάρεται και όχι μόνο...όταν φανατικοί μιας θρησκείας η μιας ιδεολογίας(συγγνώμη δεν τα διαχωρίζω).

Η κοινωνία έχει αποκτηνωθεί τόσο πολύ που στην αρχή κάποιοι είπαν εντάξει...σε χώρα που βομβαρδίζει μια άλλη λογικό ειναι να υπάρξουν αντίποινα(λογική του παραλόγου αλλα οκ) απο την άλλη όμως τι σου φταίνε χιλιάδες αθώοι που πάνε εκει για να ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΔΙΑΟΛΕ την μουσική!!!

Τόσο πολύ σας φοβίζει η μουσική;




Δεν ειναι η πρώτη φορά που χτυπιέται η μουσική απο κάποιον φανατικό

Το 1969 οι Rolling Stones κάνουν μια συναυλία στο Altamont και ένας τύπος απο την συμμορία των Hell Angels(μηχανόβιοι πρεζάκιδες που πιστεύουν στην φυλετική καθαρότητα) δολοφονούν έναν μάυρο φαν κατα την διάρκεια της συναυλίας!!!


Η μουσική εξημερώνει τα ήθη και κυρίως οι συναυλίες ειναι ένα διαδραστικό θέαμα...και ειδικά όσο αφορά το ροκ.
Ο φόβος που θέλουν να μας επιβάλλουν είναι στο γεγονός οτι δεν θέλουν τον κόσμο να ακούει μουσική και να φεύγει απο την << πραγματικότητα >> που μας επιβάλλουν.

Είτε είναι οι Eagles of Death Metal ή οι Rolling stones κάποιοι δεν θέλουν να ακούσουν απλά να φοβίσουν και να σκοτώσουν!!!

Για αυτό όπως εξιστορούν οι ίδιοι οι Eagles of death metal στο παρακάτω βίντεο...μόνο η συλλογικότητα έσωσε πολλούς και ο κόσμος απο το πουθενά οργανώθηκε να ξεφύγει όσο μπορούσε απο τους ψυχοπαθείς δολοφόνους της Isis.



Και ναι επιμένω να ακούω ροκ ή μέταλ όσες δολοφονίες αν κάνετε...η μουσική ειναι η καλύτερη απάντηση στους φασίστες όλων των αποχρώσεων και απόψεων!!!
Κλείνω με τρία αγαπημένα τραγούδια των Eagles of Death Metal που απόδειξαν οτι η μουσική ενοχλεί και σώζει απο το χάος του σήμερα που βιώνουμε...
ΥΓ
Long Live Rock and Roll




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου